Son dakika… Terör örgütlerine darbe üstüne darbe: Kahramanlar operasyonunda 24 kişi daha yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika… Terör örgütlerine darbe üstüne darbe: Kahramanlar operasyonunda 24 kişi daha yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Bakan Yerlikaya, Kahramanlar operasyonu kapsamında 24 şüpheli bölücü terör örgütü üyesinin daha yakalandığını duyurdu.

Türkiye’nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri örgüt mensuplarına göz açtırmıyor.

Her gün çok sayıda operasyon yapılarak bölücü terör örgüt üyelerine nefes aldırılmıyor.

24 ŞÜPHELİ DAHA YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada “Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik tüm Türkiye'de başlatılan "Kahramanlar" operasyonları kapsamında; Erzurum, Gaziantep, İstanbul ve Şırnak'ta 24 şüpheli BTÖ üyesi yakalandı.” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere şu ifadelere yer verdi:

"GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

İl Emniyet Müdürlükleri Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerimizce terör örgütü üyelerine karşı 4 ilde başlatılan operasyonlarda; 9’u Erzurum’da, 8’i İstanbul’da, 4’ü Gaziantep’te ve 3’ü Şırnak’ta olmak üzere toplam 24 şüpheli BTÖ üyesi yakalandı.

Operasyonlara katılan Kahraman polislerimizin her birini alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağiz. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz!

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...