Son dakika! Skandal provokasyona AK Parti'den tepki: İsveç makamları eylemin parçası oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Skandal provokasyona AK Parti'den tepki: İsveç makamları eylemin parçası oldu!

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haber: AK Parti Sözcüsü Çelik: İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılması provokasyonuna ilişkin sert açıklama yaptı. Çelik, "Bugün insanlık suçu olan alçakça bir eyleme izin vermiştir. İsveç makamları insanlığa karşı suç olan bir eylemin parçası olmuştur." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaparak tepki gösterdi. Çelik, "Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi, tüm dinlere ve inanç hürriyetine karşı bir tehdittir. İsveç, insanlığın en önemli değerlerinin tehdit edilmesini teşvik etmiştir." ifadelerini kullandı.

"İNSANİ DEĞERLERE KARŞI DÜŞMANCA YAKLAŞIM"

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, şunları kaydetti:

"İsveç, bugün insanlık suçu olan alçakça bir eyleme izin vermiştir. Bu bir ifade hürriyeti değildir, tüm insani değerlere karşı düşmanca bir yaklaşımdır. İsveç makamları insanlığa karşı suç olan bir eylemin parçası olmuştur. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi tüm dinlere ve inanç hürriyetine karşı bir tehdittir. İsveç, insanlığın en önemli değerlerinin tehdit edilmesini teşvik etmiştir."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1616810198592634881

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...