Son dakika: Şırnak'ta araç kazasında 2 askerimiz şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'ta araç kazasında 2 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin yaralandığını açıkladı. Açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edildiği ve tedavilerinin başladığı ifade edildi.

Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak'tan gelen acı haberi duyurdu. Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesi Besta bölgesi yakında askeri personel taşıyan otobüs devrildi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve kolluk kuvveti ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları kontrollerde 2 askerin şehit olduğunu ve yaralılar olduğunu belirledi.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; yaralılar, olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastanelere sevk edildi. Otobüsü askeri iş makinası ve kepçeyle kaldırmak için çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Son dakika: Şırnak'ta araç kazasında 2 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.'' (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...