Son dakika: PKK'dan Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine hain saldırı: 4 asker yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Sözde eylemsizlik kararı alan terör örgütü PKK, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine havan ve ÇNRA atışları ile saldırı düzenledi. Saldırıda 4 asker yaralandı. MSB, saldırıya misliyle karşılık verildiğini duyurdu.

Eli kanlı terör örgütü PKK, Ramazan ayında da alçak saldırılarına ara vermedi. Örgüt, Türk askerinin terör mensuplarından temizlediği Suriye'de Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine havan ve ÇNRA atışları ile saldırı düzenlendi.

4 ASKER YARALANDI

Milli Savunma Bakanlığı, alçak saldırıda 4 askerimiz yaralandığını duyurdu. Yaralanan 4 askerin Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildiği bildirildi.

Son dakika: PKK'dan Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine hain saldırı: 4 asker yaralı

ALÇAK SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK

Milli Savunma Bakanlığı saldırıya misliyle karşılık verildiğini duyurdu. 

MSB'den yapılan açıklamada, “Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve  Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor.” ifadeleri kullanıldı. 

SÖZDE EYLEMSİZLİK KARARI DA YALAN ÇIKTI

Öte yandan terör örgütü PKK, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kadar sözde eylemsiz kararı almıştı. KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Bese Hozat iktidarı yıkmak amacıyla, PKK'nın seçimlere kadar eylemsizlik kararı aldığını açıklamıştı. Ancak örgüt, her zamanki gibi alçak saldırılarına devam etti. 

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...