Son dakika... Muhalefet partilerinin genel görüşme önerisi reddedildi, TBMM tatile girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Muhalefet partilerinin genel görüşme önerisi reddedildi, TBMM tatile girdi

GÜNDEM Haberleri

Akbelen için olağanüstü toplanan TBMM’de muhalefet partilerinin genel görüşme önerisi reddedildi. Meclis Genel Kurulu, bir kez daha 1 Ekim'e kadar çalışmalarına ara verdi.

TBMM Genel Kurulu, CHP listelerinden seçilen milletvekillerinin verdiği "Muğla'nın Milas ilçesi İkizköy Mevkiindeki Akbelen Ormanında yaşanan olaylar hakkında genel görüşme yapılması" önergesini ele almak üzere olağanüstü toplandı.

Genel Kurul'da yoklama yapıldı. AK Parti'li ve MHP'li milletvekilleri yoklama sırasında Genel Kurul'a geldi. Toplantı yeter sayısı bulunması sonrası görüşmelere geçildi.

TBMM Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanan Genel Kurulda, önergenin ön görüşmeleri tamamlandı. Siyasi parti grupları adına yapılan konuşmaların ardından, genel görüşme açılıp açılmaması, Genel Kurulun oyuna sunuldu.

Müzakerelerin ardından muhalefetin verdiği genel görüşme önergesi yapılan oylama ile reddedildi. 

MECLİS YENİDEN TATİLE GİRDİ

TBMM'nin çalışmalarına devam etmesi için verilen önergelerin de reddedilmesi ile Meclis Genel Kurulu, bir kez daha 1 Ekim'e kadar çalışmalarına ara verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...