Son dakika... MSB duyurdu: Sınırda 1'i FETÖ'cü 3 şahıs yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika... MSB duyurdu: Sınırda 1'i FETÖ'cü 3 şahıs yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 1'inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi.

Türkiye’nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda güvenlik güçleri örgüt mensuplarına yurt içi ve sınır ötesinde olduğu gibi hudutlar da nefes aldırmıyor.

1'İ FETÖ'CÜ 3 KİŞİ YAKALANDI

Bu kapsamda Hudut birlikleri Yunanistan'a kaçmaya çalışan şahısları yakaladı. Yakalan 3 şahıstan 1'inin terör örgütü FETÖ mensubu olduğu tespit edildi

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i FETÖ mensubu 3 kişinin hudut birliklerince yakalandığını duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 1'inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...