Son dakika! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 8 terörist etkisiz hale getirildi

- Güncelleme:
Son dakika! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 8 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

MSB, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık sosyal medya hesabından, "Kahraman Mehmetçik, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 8 PKK/YPG’li teröristi daha hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirdi." açıklamasında bulundu.

Son dakika haberine göre saldırı hazırlığındaki 8 terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 8 PKK/YPG’li teröristin etkisizhale getirildiğini duyurdu. 

"HAK ETTİKLERİ CEZAYI BULDULAR"

MSB tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada "Tek amacı bulundukları bölgeyi kana bulamak olan teröristleri hak ettikleri şekilde cezalandırmaya devam ediyoruz! Kahraman Mehmetçik, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 8 PKK/YPG’li teröristi daha hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1612055284305858560

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...