Son dakika... MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi

- Güncelleme:
Son dakika... MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonlar başarıyla sürdürülüyor. Mehmetçik teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamalada şu ifadelere yer verildi:

Teröristler için kaçınılmaz son belli!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!

https://twitter.com/tcsavunma/status/1607273034205007873

Son dakika... MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi
 
Öte yandan PKK terör örgütünde çözülme devam ediyor. İçişleri Bakanlığı ikna yoluyla 2 teröristin daha teslim olduğu bildirildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
Bakanlığımız koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensuplarının 1993  yılında terör örgütüne katıldığı, Irak ve İran’da faaliyet yürüttükleri tespit edildi. 

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren  teslim olan örgüt mensubu sayısı 124‘e yükseldi.

Ayrıntılar geliyor...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...