Son dakika! MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Son dakika! MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriye'nin kuzeyinde terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor, teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 3 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi."

Açıklamada, "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor" ifadesi kullanıldı.

Son dakika! MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

VAN'DA PKK'LI TERÖRİSTLERE AİT SİLAH VE MÜHİMMAT BULUNDU

Öte yandan, Van'da PKK'lı teröristlerin kullandığı barınak ve mağaralarda yapılan aramada, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürpınar ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, PKK'lı teröristlerin kullandığı barınak ve sığınaklarda yapılan aramada 2 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, aynı silaha ait 52 adet mermi ve 2 şarjör ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...