Son dakika: MİT, firari PKK'lı Rasim Akyol'u yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: MİT, firari PKK'lı Rasim Akyol'u yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: MİT, firari PKK'lı Rasim Akyol'u yurt dışında düzenlediği operasyonlar yakalayarak Türkiye'ye getirdi.

Türkiye, ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleri PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye adeta nefes aldırmıyor. Güvenlik güçleri, son yıllarda örgüt mensuplarının saldırmasını beklemeden kaynağında yok etme konseptinin meyvelerini almaya devam ediyor. Bu doğrultuda MİT, yurt dışında önemli bir operasyona daha imza attı. 

FİRARİ PKK'LI TÜRKİYE GETİRİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığna göre; Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensubu firari Rasim Akyol, MİT’in yurt dışı operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

EMNİYET'E TESLİM EDİLDİ

Milli İstihbarat Teşkilatı’nca yapılan çalışmalar neticesinde Avrupa’ya kaçma arayışında olan terör örgütü mensubu Rasim Akyol, yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin ardından Emniyet güçlerine teslim edildi.

PKK'lı Akyol hakkında "Silahlı terör örgütlerine silah sağlama" suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu bildirildi.

2018 BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ PKK'LILARA YARDIM ETTİ

Akyol'un ayrıca 2018'de Hatay’da 25 kilogram patlayıcı madde ile yakalanan eylem hazırlığındaki PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık eden grup içerisinde yer aldığı da öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...