Mehmetçik'ten Pençe-Kilit'te teröre havadan darbe! Kuzey Irak'ta 9 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmetçik'ten Pençe-Kilit'te teröre havadan darbe! Kuzey Irak'ta 9 PKK'lı terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bulunan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele kapsamında devam eden terör operasyonları ile teröristler tek tek etkisiz hale getiriliyor. Sınır ötesinde ve yurt içinde düzenlenen operasyonlar ile hain teröristlerin planları tek tek bozulurken teröre havadan ve karadan darbe üstüne darbe vuruluyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1675420398710665216

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...