Son dakika... Küçükçekmece'de oto lastikçide yangın! Yükselen dumanlar bölgede birçok noktada görüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Küçükçekmece Menekşe Deresi kenarında bulunan bir oto lastikçide çıkan yangında yükselen dumanlar birçok noktada görüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi müdahalesiyle yangın söndürülürken, bina küle döndü. Yan tarafından bulunan engelli bireylerin eğitim gördüğü bir okul boşaltıldı.

Küçükçekmece Menekşe Deresi kenarında bulunan Arda Sokak'ta lastik deposu olarak kullanılan iki katlı binadan yangın çıktı. Depolanan lastiklerin alev almasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Binadan yükselen alevler mahallede paniğe neden oldu.

ÖZEL EĞİTİM OKULU TAHLİYE EDİLDİ

Alevlerin yükseldiği binanın yanında bulunan engelli bireylerin eğitim gördüğü Küçükçekmece Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu boşaltıldı.

Son dakika... Küçükçekmece'de oto lastikçide yangın! Yükselen dumanlar bölgede birçok noktada görüldü

DEPO KÜLE DÖNDÜ

Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti. Yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda yaralı ya da can kaybı olmazken, lastik deposunun olduğu bina tamamen küle döndü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...