Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4.9'luk deprem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4.9'luk deprem

GÜNDEM Haberleri

Son dakika: Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin yerin 5.34 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Türkiye tarihin en yıkıcı depremlerinin ardından vefat edenlerin sayısı 50 bine yaklaşırken bölgede artçı depremler devam ediyor.

Uzmanlar büyük depremin çevre illerdeki faylarda da stres değişimine neden olduğunu belirterek, artçıların devam edeceğini belirtiyordu. Son olarak Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD: DERİNLİĞİ  5.34  KİLOMETRE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 17:49'da, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem, 5.34 kilometre derinlikte meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi.

KANDİLLİ DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ NURHAK DEDİ

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine bağlı Umurlu beldesi olarak açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...