Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

GÜNDEM Haberleri

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta saat 00.44'te 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Son dakika deprem haberi: Türkiye, 6 Şubat'tan bu yana sallanmaya devam ediyor. 7,7ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlayan 'deprem fırtınası' sürerken, AFAD kaydedilen yeni sarsıntıyı açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre; saat 00.44'te merkez üssü Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AFET BÖLGESİNDE PEŞ PEŞE DEPREMLER

Öte yandan, bölgede dün de sarsıntılar meydana geldi. Saat 19.47'de Adana'nın Saimbeyli ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem olurken, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi de saat 20.05'te 4.6 büyüklüğünde bir deprem ile sallandı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde ise saat 23.08 sularında 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

SON DEPREMLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...