Son dakika! İzmir Adliyesi önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 5 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

İzmir Bayraklı'da adliye önünde bulunan bir restoranda silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Tedbir olarak özel harekat polisleri bölgeye sevk edildi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan İzmir Adliyesi'nin önünde saat 12.00 sıralarında silahlı çatışma çıktı. Adliyenin önünde bulunan bir restoranın ikinci katında, 2020 yılında Karabağlar ilçesinde meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği 11 sanıklı cinayet davasının tarafları karşı karşıya geldi.

İki taraf arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada çok sayıda kişi yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 5 YARALI

Olaya karışan 10 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, 20 yaşındaki Umut Ertek olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı olayda 5 kişinin de ağır yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

1 ŞÜPHELİ HASTANE BAHÇESİNDE YAKALANDI

Öte yandan 10 şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili, 1 şüphelinin de Konak ilçesi Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bahçesinde olduğu tespit edildi. Şüpheli burada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Son dakika! İzmir Adliyesi önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 5 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...