Son dakika... İçişleri Bakanı açıkladı: 5 terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... İçişleri Bakanı açıkladı: 5 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından, Şırnak'ta 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Soylu, paylaşımında "Şehitlerimizin intikamı alındı" ifadelerini kullandı.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTANA KADAR DEVAM"

Soylu'nun paylaşımının devamında, "Şehitlerimizin intikamı alındı. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda toplam 5 TERÖRİST SARI TORBADA Terörün de kökünü kurutana kadar devam" dedi. 

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1658751828916355073

5 ASKER ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre önceki gün, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde Bestler Dereler bölgesinde SİHA, Atak taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğiyle operasyon gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada uzman çavuşlar Bayram Doğan, Serkan Ölmez, Gaffar Mayik ve Özcan İlhan ile korucu Cehver Özgün şehit haberi gelmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...