Son dakika! TBMM'de devir teslim töreni: Bahçeli, Şentop'tan görevi devraldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! TBMM'de devir teslim töreni: Bahçeli, Şentop'tan görevi devraldı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: TBMM'nin "en yaşlı üyesi" sıfatıyla MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de bugün 28 dönemin ilk oturumunu yönetecek. Bu doğrultuda Bahçeli, Meclis Başkanlığı görevini Mustafa Şentop'tan geçici olarak devraldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi bugün başlıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yöneteceği ilk oturumda, milletvekilleri sırayla yemin edecek. Cumartesi günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te yemin edecek.

Son olarak Meclis'in "en yaşlı üyesi" sıfatıyla MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı görevini Mustafa Şentop'tan devraldı.

Şentop, Bahçeli'yi makamında kabul etti.

"BÜYÜK ZORLUKLAR YAŞADIK"

Devir-teslim töreninde Mustafa Şentop, "Büyük zorluklar yaşadık. Şubat ayında yaşamış olduğumuz acı depremde TBMM'nin üstün gayretlerle çalıştığını söylemek isterim. Bütün milletvekili arkadaşlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

"ONUR DUYUYORUM"

Görevi devralan Bahçeli ise "Bu görevi devralmaktan onur duyuyorum. Milletimiz için hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...