Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde saat 14.51'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği 6.89 kilometre olan deprem, çevre illerden de hissedildi.

Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Türkiye'de başlayan deprem fırtınası devam ediyor. 11 kenti derinden sarsan ve milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyen 'asrın felaketi'nde yaraları sarma çalışmaları devam ederken, kentten deprem haberleri peş peşe geliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde saat 14.51'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Derinliği 6.89 kilometre olan deprem, çevre illerden de hissedildi.

KAHRAMANMARAŞ BEŞİK GİBİ

AFAD'da yer alan bilgilere göre; Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde dün saat 01.31'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. 

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...