Son dakika: Deprem bölgesine görevlendirilen savcı sayısı 206'ya yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Deprem bölgesine görevlendirilen savcı sayısı 206'ya yükseldi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Türkiye deprem yaralarını sarmaya devam ederken bölgeye çok sayıda ilave savcı görevlendirmesi yapıldı. Bu kapsamda görevlendiren savcı sayısı 206'ya ulaştı.

Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla HSK'nın başka illerde görev yapan savcılardan deprem bölgesindeki il ve ilçelere görevlendirdiği savcı sayısı 206’ya ulaştı.

Kahramanmaraş'ta 53, ilçeleri Elbistan'da 12, Göksun'da 2, Hatay'da 54, ilçeleri Hassa'da 5, İskenderun'da 14, Kırıkhan'da 5, Samandağ'da 2, Adıyaman'da 52, Malatya'da 2, Osmaniye'de toplam 5 savcı görevlendirildi.

DEPREMDE SON DURUM

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde son açıklamalara göre 2 bin 391'e kişi hayatını kaybetti, 62 bin 914'e kişi ise yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin vurduğu 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildiği açıkladı, okulların tatil süresi ise uzatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...