Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Filistin Mitingi'ne davet

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Filistin Mitingi'ne davet

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları yarın İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Son dakika haberi: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sessiz kalmayan AK Parti, Filistin halkına destek amacıyla yarın İstanbul'da miting düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda vatandaşlara seslendi, herkesi yarın düzenlenecek olan Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz #BüyükFilistinMitingi’ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

'BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ' PROGRAMI BELLİ OLDU

28 Ekim Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan 'Büyük İstanbul Mitingi' ile ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek mitingde; dünyaca ünlü sanatçılar Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu sahne alacak. Sanatçılar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, medya, sanat, spor, kültür ve iş dünyasından çok sayıda etkin isimler yer alacak.

Mitinge yerli ve yabancı medya kuruluşlarının ise ilgisi büyük. Türkiye'nin yanı sıra dünya genelinde ulusal ve uluslararası yayın yapan medya kuruluşları mitingi takip etmek için akreditasyon yaptırdı."

SİYASİ PARTİLERDEN KATILIM

Siyasi parti genel başkanlarının da mitinge katılacağının belirtildiği açıklamada, "Ayrıca mitinge MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katılacak" ifadeleri kullanıldı.

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak "Büyük Filistin Mitingi" nedeniyle Gayrettepe- İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Ankara’da Başkentray ve İzmir’de de İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1717979478423736618

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...