Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı duyurdu! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak

- Güncelleme:
Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı duyurdu! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak

GÜNDEM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanlığından dev personel alımı... Bakan Osman Aşkın Bak, "Hayırlı olsun diyerek duyurdu: "11 bin 455 yeni yol arkadaşımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemize güç katmaya hazırlanıyoruz!".

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 11 bin 455 personel alımı yapacak. Açıklamaya göre 3.295 büro personeli, 4.138 destek personeli, 3.622 koruma ve güvenlik personel, 400 psikolog işe alınacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, personel alımına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanı duyurdu! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak

Bakan Osman Aşkın Bak açıklamasında şu ifadeleri kullandı, "11 bin 455 yeni yol arkadaşımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemize güç katmaya hazırlanıyoruz!" 

https://twitter.com/OA_BAK/status/1694620741411516552

Detayların en kısa sürede Resmi Gazete'de ve GSB'nin resmi internet sistesinde yayımlanması bekleniyor.

"GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI AİLEMİZ BÜYÜYOR"

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise görüşlerine yer verilen Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanında tesis yapıldığını belirterek, "Hem gençlerimiz hem de sporcularımız için en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Bu amaçla bakanlığımızda istihdam edilmek üzere toplamda 11 bin 455 yeni personel alımı gerçekleştireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemiz büyüyor. Aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımızla daha da güçleneceğiz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...