Son dakika: FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni yakalandı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, eşi, kayınpederi ve kayınvalidesiyle birlikte İstanbul Sancaktepe'de yakalandı. Zanlıların, örgütün sözde tepe yönetimindeki kişilerle irtibatlı oldukları belirtildi.

Son dakika haberi: Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar sürüyor.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve MİT, koordineli bir operasyon gerçekleştirdi.

1 YIL ÖRGÜT EVİNDE SAKLANMIŞLAR

TRT Haber'in haberine göre; terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in kardeşinin oğlu Selman Gülen, eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi ile birlikte İstanbul Sancaktepe'de yakalandı.

Firari şüphelilerin, yaklaşık 1 yıldır örgüt evinde saklandıkları tespit edildi.

SÖZDE YÖNETİCİ OLDUKLARI BELİRLENDİ

Şüphelilerin, örgüt elebaşı talimatı ile bankasyaya para yatırdıkları, örgütün dernek ve vakıflarında sözde yönetici pozisyonunda oldukları da belirlendi.

Zanlıların, örgütün sözde tepe yönetimindeki kişilerle irtibatlı oldukları, örgüt mensubu olduklarına yönelik beyanlar bulunduğu da belirtildi.

Selman Gülen’in, halen örgütün güncel finans yapılanmasında faaliyetli olduğu da tespit edildi.

Yapılan aramalarda, birçok dijital materyal, yüksek miktarda döviz ile 2 sahte kimliğe de el konuldu. (Kaynak: TRT Haber)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...