Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı

Düzenleyen:
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Külliye’deki toplantının en önemli gündem başlıkları Yunanistan'ın provokatif eylemleri ve ekonomi olacak.

Gündemeki önemli konu başlıklarının masaya yatırılacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.

EN ÖNEMLİ GÜNDEM BAŞLIĞI EKONOMİ

Külliye’deki toplantının en önemli gündem başlığını, yine ekonomi oluşturacak. Merkez Bankasının, politika faizinde 1 puanlık indirime gitmesinin piyasalara yansıması değerlendirilecek. Enflasyonla mücadelede atılması gereken adımlar, dar gelirliye verilecek destekler ele alınacak.

90 BİN TAŞERON İŞÇİYE KADRO 

Kamuda çalışan 565 bin sözleşmeli ve 90 bin taşeron işçi ile EYT’liler ile ilgili yürütülen çalışmalar da masada olacak.

Mir Kart’ın askıya alması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İstanbul’da toplantı yapılmıştı.

Özellikle Rus turistlerin mağdur olmaması için alternatif ne gibi ödeme adımları olabileceği, Kabine toplantısında görüşülecek.

YUNANİSTAN'IN EGE'DEKİ PROVOKASYONLARI

Yunanistan’ın Ege’deki ihlal ve tacizlerine yönelik atılacak karşı adımlar da toplantıda gündeme gelecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...