Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi krizlerin çözümüne anahtar ülke konumuna getirdik

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi krizlerin çözümüne anahtar ülke konumuna getirdik

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi krizlerin çözümüne anahtar ülke konumuna getirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm krizlerde hep adaleti savunduk, barışı savunduk, insan hak ve hürriyetlerini savunduk." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımını İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki dilde yapıldığı görüldü.

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin krizlerdeki anahtar ülke konumuna dikkat çekti. Ekonomide yürütülen politikalara da değinen Erdoğan, "Temel vergi kanunlarında yatırımcı dostu, sade, anlaşılır ve adil bir vergi sistemi oluşturmaya yönelik düzenlemeler yapacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Türkiye, uluslararası yatırımlar ve yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını güçlendirerek sürdürecektir. Uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümüne anahtar ülke konumuna getirdik. Tüm krizlerde hep adaleti savunduk, barışı savunduk, insan hak ve hürriyetlerini savunduk. Rusya-Ukrayna arasındaki savaştan Suriye’deki istikrarsızlığa, Gazze’de yaşanan insani trajediye kadar tüm krizlerin ilk muhatapları arasında yer alıyoruz. En büyük başarımız, şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Nerede olursa olsun akan kanı durdurmak için elimizdeki tüm imkânları seferber ettik. Mazluma sahip çıkarken inancına da kökenine de asla bakmıyor, zalimin karşısında dimdik durmayı görev biliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı onurlu duruşu devam ettireceğiz.

ERDOĞAN'DAN EKONOMİ MESAJI

Dış politikada bu adımları atarken ekonomiyi asla geri plana atmadık. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütme stratejimizden taviz vermeden güncel ihtiyaçları karşılayacak politikalar geliştirip uyguladık, uyguluyoruz. Doğrudan yatırımları ülkemize çekmek için yatırım, ticaret ve finansman alanında hukuki süreçleri kolaylaştıracağız.Temel vergi kanunlarında yatırımcı dostu, sade, anlaşılır ve adil bir vergi sistemi oluşturmaya yönelik düzenlemeler yapacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonunu 2053 ufkunda şekillendirmeyi sürdürürken milletimizden aldığımız desteğin hakkını vermek için gece gündüz çalışarak yolumuza devam edeceğiz.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1720863498484240818

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...