Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki müjde birden: Doğalgaz ve elektrikte indirim yolda

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, elektrik ve doğalgazda nisan ayından itibaren indirime gidileceğini açıkladı. Erdoğan, "Kabinedeki isimler yeni dönemde Meclis'te devam edecek, kabinede yeni isimler olacak" dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Elektrikte yüzde 15 indirime gidileceğini ve sanayi doğalgazında da yüzde 20 indirim yapılacağını söyleyen Erdoğan, yeni müjdeler için Arefe gününü işaret etti. Erdoğan, 7'li koalisyonun 14 Mayıs'ta kesin bir yenilgiye uğrayacağını da belirtti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Bayrama kadar deprem bölgesindeki temel atma ve iftar programlarımız devam edecek. Bayram sonrası ise il ziyaretlerimiz başlayacak. Buradan depremzede kardeşlerimze seslenmek istiyorum. Seçim gündemiyle ilgili değişen gündemle sizin ihtiyaçlarınızı unutturmaya asla izin vermeyeceğiz.

GEÇİCİ BARINMA ALANLARI GENİŞLETİLECEK

Altyapısı ve tüm diğer hizmetleri ile adeta yeni bir şehir gibi kurduğumuz geçici barınma alanlarını genişleteceğiz. Kalıcı konutların inşasına bir yıl içinde bitecek şekilde hızla devam ediyoruz, edeceğiz.

Pazartesi günü, diğer illerimizin ardından Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman'da da eğitim-öğretime başladık. Hızla yeni hastaneler inşa edip devreye alıyoruz. Deprem bölgesini ayağa kaldıracak çalışmaları yaparken, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan da asla geri adım atmayacağız.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki müjde birden: Doğalgaz ve elektrikte indirim yolda

TOGG İÇİN REKOR BAŞVURU

Pazartesi günü TOGG yöneticileri misafirimiz olacak. En başından bu yana 'Yapamazsınız' dedikleri TOGG 177 binin üzerinde ön sipariş aldı. Bu tablo gerçek anlamda ilk yerli otomobilimize milletimizin sahip çıktığını gösteriyor.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA İNDİRİM

Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden 2 müjdeyi paylaşalım. Elektrikte tüm abonelere yüzde 15 indirim. Sanayide doğal gaz kullanımına yüzde 20 indirim yapacağız.

1000 MADENCİ ALINACAK

10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya 1000 madenci alıyoruz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki müjde birden: Doğalgaz ve elektrikte indirim yolda

"7'Lİ KOALİSYON KESİN BİR YENİLGİYE UĞRAYACAK"

Önceki gün Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK'nın açıklamasına göre benimle birlikte 4 aday bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse engel olamayacak. Kavgadan, kaostan başka hiçbir vaadi olmayan 7'li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayacak.

"HADSİZLİKLERE GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ"

Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Muhalefetin aymazlığına rağmen biz taviz vermeyeceğiz. Böyle bir dönemde bile çıkar peşinde koşanlar aitibar etmeyeceğiz. Eleştirilerimizi dillednireceğiz, hadisizliklere gereken cevabı da vereceğiz. Yalanlarla milletimizin kafasının bulandırılmasına müsaade etmeyeceğiz.

PKK ile, FETÖ ile ve diğer terör örgütleri ile, onları üzerimize salan karanlık mahfiller ile yürünen yolun hayra çıkması imkansızdır. Ekranları başında bizi izleyen milletim, öyle inanıyorum ki bu gerçekleri görüyor ve biliyor. Bunlara 14 Mayıs'ta gereken cevabı da verecektir.

Ana muhalefetin başındaki zat terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Yavru muhalefet nasıl tanımlıyor. Biz bunları milletimize teker teker anlatacağız. Başka çare yok. Anlatalım ki, vatandaşlarımız bunların farkına varsın. Yıllardır mecliste temsil edildiği halde sırf bu sebepten dolayı üzerindeki meşruiyeti kaldıramamış bir parti zaten var. CHP'nin kendisinin aynı karanlık siyasete yönelmesi demokrasimiz adına endişe vericidir.

"GİZLİ KAPILAR ARDINDA NE VAAT ETTİNİZ, NEYİN PAZARLIĞINI YAPTINIZ?"

PKK terör örgütünün parlamentodaki uzantısını, parlamentoda ziyaret eden anamuhalefet partisi değil mi? Ana muhalefet partisi gizli kapılar arkasında onlarla ne görüştü, neleri vaat etti, nelerin pazarlığını yaptı? Biz suhuletle terör sorununu çözmek için her şeyi yaptık. Terörle mücadeleyi elhamdülillah Cudi'de, Bestler Dereler'de veriyoruz. Onları oralarda o mağaralara biz gömdük. Ana muhalefetin başı ne diyor? 'Demirtaş'ın suçu yok çıkaracağız' diyor. Sen nasıl böyle birisini dışarı çıkarmaktan yana adımını atarsın? Milletimin üzerindeki sorumluluk çok büyük.

"Sana söz baharlar gelecek" diyenler, bu zihniyetle ancak Kandil'e, Pensilvanya'ya, ülkemize kin ve nefretle bakan kimi başkentlere bahar getirebilir. Bunların baharı milletimiz için kara kıştan beterdir. Tarihe düşmek adına ikazımızı yapıyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta en isabetli kararı vereceğinden şüphe duymuyoruz.

"KABİNE'DE YENİ İSİMLER OLACAK"

Üç dönem kuralı nedeniyle aday listelerinde yeni isimler olacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Bakanlarımız bugüne kadar Kabine'de verdikleri hizmetleri 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te verecekler. Kabine'de yeni isimler olacak."

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki müjde birden: Doğalgaz ve elektrikte indirim yolda

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...