Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin taziye mesajı

- Güncelleme:
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda yaşanan patlamaya ilişkin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlamaya ilişkin ibilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde faaliyet gösteren MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlama ile ilgili Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler'i telefonla arayarak bilgi almıştır. Görüşmede Cumhurbaşkanı'mız, patlamada şehit olan 5 işçi kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilemiştir.

Meydana gelen olaya ilişkin ilgili kurumlarımızca tahkikat başlatılması talimatını da veren Cumhurbaşkanı'mız, ordumuza ve milletimize taziye dileklerini iletmiştir."

NE OLMUŞTU?

Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki Makine Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda patlama meydana geldi. Patlamada 5 işçi hayatını kaybetti. Ankara Valisi Vasip Şahin, göçük altındaki herkese ulaşıldığını duyurdu.

Patlamaya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı uzman müfettişler görevlendirildi.  Adalet Bakanı Tunç olayın aydınlatılması ile ilgili gerekli adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...