Son dakika! CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Donald Trump açıklaması

Düzenleyen:
Son dakika! CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Donald Trump açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Son dakika.. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, Trump'ın tehdit mesajlarının müttefik hukukuna aykırı olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ile yaşanan rahip Brunson gerilimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "ABD Başkanı Trump ve ekibinin ülkemize yönelik tehdit içeren sosyal medya mesajları müttefiklik hukukuna aykırıdır. Milli Kurtuluş Savaşı sonunda bağımsızlığını kazanmış bir ülkenin vatandaşları için bu mesajlar asla kabul edilemez" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden ABD ile yaşanan rahip Brunson gerilimine ilişkin yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı Trump ve ekibinin ülkemize yönelik tehdit içeren sosyal medya mesajları müttefiklik hukukuna aykırıdır. Milli Kurtuluş Savaşı sonunda bağımsızlığını kazanmış bir ülkenin vatandaşları için bu mesajlar asla kabul edilemez. Ancak, üzülerek belirtmeliyim ki tek adam rejiminin ülkemizde sebep olduğu hukuksuzluk ve yargının siyasallaşması, Trump ve ekibine böyle bir tutum alma cesareti verebiliyor. Yazık" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...