Son dakika... Büyükçekmece'de feci kaza: Tüp yüklü kamyon devrildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Büyükçekmece'de feci kaza: Tüp yüklü kamyon devrildi

GÜNDEM Haberleri

Büyükçekmece Güzelce E-5 Karayolunda yağışın da etkisiyle kontrolden çıkan tüp kamyonu devrildi. Kazada ağır yaralanan sürücü Yener Kuzu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Büyükçekmece Güzelce mevkii Beylikdüzü istikameti E-5 Karayolu üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda Yener K. kontrolündeki tüp yüklü kamyonet, yağışında etkisi ile kontrolden çıkarak bariyere çarpıp devrildi. Olayı gören diğer sürücüler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

PATLAMA RİSKİ VAR

Ağır yaralanan sürücü vatandaşların da yardımıyla kamyonetten çıkarılıp ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde itfaiye ekipleri ise patlama riskine karşı hazır bekledi. Aynı istikamete giden araçlar ise yan yola yönlendirildi. 

KAMYON ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yener Kuzu kontrolündeki 24 AAE 731 plakalı tüp yüklü kamyon yağışında etkisi ile kontrolden çıkarak bariyere çarptı ardından devrilmişti. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Yener Kuzu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...