Son dakika... Bölge beşik gibi sallanıyor: Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem

- Güncelleme:
Son dakika... Bölge beşik gibi sallanıyor: Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş beşik gibi sallanmaya devam ediyor. AFAD tarafından edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş'ta saat 12.25’te 4.2 büyüklüğünde bir deprem medyana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşımda Kahramanmaraş’ta meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremin derinliği 5 kilometre olarak kayda geçti.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 11 ilde 45 binden fazla kişinin hayatına mal oldu. Yaklaşık 13 milyondan fazla kişinin etkilendiği depremlerde binlerce bina enkaza döndü.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Depremin ardından bölgede artçılar sürüyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından edinilen bilgiye göre merkez üssü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde saat 12.25’te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.99 km olarak kayda geçti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Kahramanmaraş’ta saat 12.25’te meydana gelen depremin derinliğini  5.0 km olarak açıkladı.

Son dakika... Bölge beşik gibi sallanıyor: Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem

 

KAHRAMANMARAŞ'TA PEŞ PEŞE DEPREMLER

Öte yandan bu sabah 08.14'te de Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Göksun'un kırsal Yiricek Mahallesi, büyüklüğünü ise 4.5 olarak açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...