Son dakika: Bingöl'de korkutan deprem (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Bingöl'de korkutan deprem (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Bingöl'ün Kiğı ilçesinde deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı. Deprem çevre illerde de hissedilirken yerel sakinler kısa süreli korku yaşadı.

Şubat ayında iki şiddetli depremle sarsılan Türkiye'nin muhtelif noktalarında depremler gündeme gelmeye devam ediyor. Önceki gün Marmaris, dün Kayseri derken bugün de Bingöl sallandı. Kiğı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

2 büyük fay hattının geçtiği bir şehir olarak deprem konusundaöne çıkan Bingöl'deki son deprem çevre illerde de hissedilirken yerel sakinler kısa süreli panik yaşadı.

 

AFAD DEPREME İLİŞKİN BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl'deki depreme ilişkin sosyal medya hesabından diğer bilgileri de paylaştı. Buna göre deprem 8,47 kilometre derinlikte meydana geldi. Sarsıntı saat 11:19'da gerçekleşti. 

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1694265725253292045?s=20

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...