Son dakika! Bartın'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 40 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; Rize'den Zonguldak'da gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsü Bartın'da şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3'ü otobüs personeli 40 kişi yaralandı. Otobüs sürücüsü Mustafa E'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde 'dalmışım' dediği öğrenildi.

Son dakika haberi: Bartın-Zonguldak kara yolu Akçamescit mevkisinde yolcu otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada devrilen otobüsün Rize'den Zonguldak'a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3'ü otobüs personeli olmak üzere 40 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ 'DALMIŞIM' DEDİ

Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Mustafa E'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde "dalmışım" dediği öğrenildi.

Son dakika! Bartın'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 40 yaralı

"BİR ANDA KENDİMİZİ BURADA BULDUK"

Kazadan hafif yaralı kurtulan Ferit Boray Akbulut gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araç Rize'den kalkmıştı. Ben Ordu'dan binmiştim. Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben o sıra uyuyordum. Anlayamadım. Bir anda kendimizi burada bulduk" diyerek yaşadıklarını anlattı.

VALİ ARSLAN YARALILARI ZİYARET ETTİ

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, hastanede yaralıları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Arslan, burada gazetecilere, Rize'den Zonguldak'ın Ereğli ilçesi istikametine giden bir yolcu otobüsünün henüz belirlenemeyen nedenle devrildiğini söyledi.

Otobüste görevliler ile 40 kişi bulunduğunu aktaran Arslan, "Tedbir amaçlı bütün yolcuları hastaneye getirdik. Şu an durumları gayet iyi. Birkaç hafif yaralımız var sıyrıklarla atlatan. Tedbir amaçlı bazı hastalarımızı gözetim altında tutuyoruz. Herhangi bir sıkıntı, can kaybımız yok. Hepimize geçmiş olsun. Kazanın oluş şekliyle ilgili araştırma, soruşturma devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan otobüs vinç yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, bir süre trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açıldı. (AA-İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...