Son dakika... Balıkesir Bigadiç'te 4.2 büyüklüğünde deprem!

- Güncelleme:
Son dakika... Balıkesir Bigadiç'te 4.2 büyüklüğünde deprem!

GÜNDEM Haberleri

AFAD'ın verilerine göre saat 13:27'de merkez üssü Balıkesir'in Bigadiç ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen deprem herhangi bir hasara neden olmadı.

Türkiye’de son dakika deprem bilgileri yakından takip ediliyor. Bulundukları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın paylaşmış olduğu verileri yakından takip ediyor. Peki Balıkesir'de bugün deprem oldu mu? Balıkesir deprem saat kaçta oldu?

BALIKESİR 4.2 İLE SALLANDI

AFAD'ın verilerine göre saat 13:27'de merkez üssü Balıkesir'in Bigadiç ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Depremin derinliğinin 7.01 kilometre olduğunu açıklandı.

Son dakika... Balıkesir Bigadiç'te 4.2 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre Bigadiç'te 4.1 şiddettinde ölçülen depremin 7.4 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Sarsıntılı çevre ilçe ve illerde de hissedildi. İlk alınan bilgiye göre deprem herhangi bir hasara neden olmadı.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1585218732187701251

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...