Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 3 PKK'lı terörist yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 3 PKK'lı terörist yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Van İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda 3 bölücü terör örgütü mensubu tespit edildiğini ve bu teröristlerin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada 'Masum insanların canlarına kast edenleri affetmeyeceğiz' dedi.

Hain terör örgütleri ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla teröristlere darbe üstüne darbe vuluruyor. Son olarak Van'da 3 terörist yakalandı.

Operasyona ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Van'da bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde Van İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda 3 bölücü terör örgütü mensubu tespit edildi.

Şahısların ikametlerine yönelik Van İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerince düzenlenen operasyonda 3 terörist gözaltına alındı. 2 adet savunma tipi el bombası, 2 adet tabanca ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Masum insanların canlarına kastedenleri affetmeyeceğiz. Terör sona erene kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek."

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1700786150468681947

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...