Son dakika: Bakan Güler'den kuvvet komutanlarıyla kritik toplantı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika: Bakan Güler'den kuvvet komutanlarıyla kritik toplantı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi: Bakan Güler, kuvvet komutanları ve yurt içindeki ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video telekonferans toplantısı yaptı. Toplantıda terörle mücadelede güncel durum ele alındı.

Türkiye'nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi amansız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütü mensuplarına alan tanınmıyor.

BAKAN GÜLER KUVVET KOMUTANLARIYLA TOPLANTI YAPTI

Son olarak Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi ve birlik komutanlarıyla terörle ilgili güncel durumu görüşmek için telekonferans yoluyla toplantı gerçekleştirdi. 

MSB'DEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birliklerin komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bakan Yaşar Güler, devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi alarak, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi” ifadeleri kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...