Son dakika! Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi: Ürdünlü ve Mısırlı mevkidaşlarıyla görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika! Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi: Ürdünlü ve Mısırlı mevkidaşlarıyla görüştü

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdünlü ve Mısırlı mevkidaşlarıyla görüştü. Görüşmelerde Gazze'de sivillere yönelik saldırıların durdurulması ve insani yardımların kesintisiz ve sürekli biçimde ulaştırılmasına yönelik çabalar ele alındı.

Son dakika haberi! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı Samih Şukri ve Ürdünlü mevkidaşı Eymen es-Safedi ile telefon görüşmesi yaptı.

Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile gerçekleştirilen telefon görüşmesinde Gazze’ye insani yardımların kesintisiz ve sürekli biçimde ulaştırılmasına yönelik çabalar ele alındı.

Tarafların, Gazze’de sivil halkı hedef alan saldırıların durdurulması ve ivedilikle ateşkes sağlanması için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Fidan'ın Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi ile yaptığı telefon görüşmesinde de Gazze'de sivillere yönelik saldırıların durdurulması ve bölgede ateşkes sağlanması konularının ele alındığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...