Son dakika... Bahçeli: Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez

- Güncelleme:
Son dakika... Bahçeli: Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez

GÜNDEM Haberleri

Son dakika: Bahçeli Tekirdağ'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. "Küresel oyunlara, ablukalara karşı duracağız" diyen Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez" şeklinde konuştu. Bahçeli, konsoloslukların kapatılması hakkında "ABD kuklalarını harekete geçirdi" diyerek sert tepki gösterdi.

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuşuyor. Devlet Bahçeli, 2023 seçimlerine yönelik Eylül 2022’de “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı kampanya çerçevesinde miting programına start vermişti. Bahçeli'nin bugünkü durağı Tekirdağ oldu. İlk mitingini geçen pazar günü Amasya’da yapan Bahçeli, bugün de Tekirdağ’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki vatandaşlara sesleniyor.

Bahçeli'nin konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

Türk milleti bağımsızlığının ve varlığının bedelini şehit kanlarıyla ödemiştir. Türk ve Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yüksek vasfının kardeşlik ve kader ortaklığının mükafatı ve methiyesi olacaktır. Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez. Türkiye parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Türkiye onun bunun dayatma ve yaptırım tehditleriyle duruşundan taviz verecek bir ülke de değildir.

"BATI'DAN AFERİN BEKLEYEN TÜRKİYE KARŞITLARI"

Ülkemizin hak ve çıkarlarına önem ve öncelik verdikleri yoktur. Bunlar Batı'dan aferin bekleyen Türkiye karşıtlarıdır. Ortak mutabakat metninde FETÖ'cülere af vaadi, Pensilvanya'ya muhabbet, KHK'lılara ümit, PKK'ya açık çek, HDP'ye güvence, söz ve uzatılmış kirli eller vardır.

"ZİLLET İTTİFAKI ADAYSIZ"

Kılıçdaroğlu ben geliyorum diyor, kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz. Nereye geliyorsan gel, seni orada bekliyor olacağız. Türk milleti seni geliyor sandığın anda gerisin geriye postalayacaktır. Zillet ittifakı adaysız şekilde siyaset arenasında dolaşıyor. Kazanacak aday açmazı ittifakı birbirine düşürmüştür. İYİ Parti CHP'ye kazan kaldırdı, masaya kutuplaşma hakim. Cumhur İttifakı Türk milletinin can evidir. Bu can ele geçirilmez, talan edilemez.

KONSOLOSLUKLARA SERT TEPKİ

9 ülkenin İstanbul'daki konsolosluklarını terör tehdidini bahanesiyle kapatmaları tek kelime ile rezalet. ABD bu işte öncü rol oynamış kuklalarını hareket geçirmiştir. Korku oluşturmaya çalışmak asıl korkaklıktır.  Malum ülkelerin, muhtemel terör saldırılarını biliyor hatta arkasında duruyor gibi ihbar etmeleri, dostluk ve müttefiklik köprülerini dinamitleyen art niyetliliktir. Korku yaratmaya çalışmak asıl korkaklıktır. 

YUNANİSTAN'A MAVİ VATAN MESAJI

Mavi Vatan'da sabrımızı zorlayan Yunanistan'a haddini bildirmek için aziz milletim sıra sende.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...