Son dakika: Bağcılar'da iş yerinde patlama! Olay yerine ekipler sevk edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde ütü buhar kazanı patladı. O anlarda korku dolu dakikalar yaşanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede büyük panik yaşandı.

Bağcılar'daki patlama yürekleri ağza getirdi. Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerinde yaşanan patlamada 5 katlı binanın 4'üncü katında bulunan tekstil atölyesindeki ütü buhar kazanı, büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede büyük panik yaşandı. Binadan aşağı düşen parçalardan kaçmaya çalışan vatandaşlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Son dakika: Bağcılar'da iş yerinde patlama! Olay yerine ekipler sevk edildi

ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri patlamanın ardından binada tehlike oluşturan paçaları topladı. Patlama sırasında binadan düşen parçaların aşağıda park halinde bulunan araçlara hasar verdiği görüldü.

Cadde tamamen trafiğe kapatılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...