Bağcılar'da iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bağcılar Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altında alındı.

Bağcılar Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. İş yerinin çatısı alev alev yandı. Kısa sürede büyüyen yangın, çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altında alındı.

Bağcılar'da iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

Bağcılar Matbaacılar Sitesi D Blok'ta bulunan 3 katlı bir iş yerinde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.  Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için çalışmaları sürüyor.

Bağcılar'da iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

Yangın sırasında yaşanan ufak patlamalarda 1 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralı itfaiyeci ambulansla hastaneye sevk edildi. Yangın itfaiyenin çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...