Son dakika: AK Parti'den The Guardian'a sert tepki: Milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: AK Parti'den The Guardian'a sert tepki: Milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar!

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haber: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İngiliz The Guardian'a sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Çelik, "Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar" ifadelerini kullandı.

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal bir makale yayınlayan İngiliz The Guardian'a AK Parti'den çok sert tepki geldi. Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Sözcü Ömer Çelik, "Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar" dedi.

THE GUARDIAN İLK DEĞİL!

PKK sempatizanlarının protestoları ve aşırı sağcı Ramus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakma skandalının ardından Türkiye'den eylemlere göz yuman İsveç'e çok sert tepki gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alçak eylemlerin ardından İsveç'in NATO üyeliğine kapıları kapatmıştı. Türkiye'nin bu kararı sonrası İngiliz The Economist, Alman Stern ve ABD merkezli Foreign Policy'nin ardından The Guardian da Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal bir yazıya imza attı. AK Parti'dan bu skandal yazılara sert tepki geldi. 

"SANDIK YAKLAŞTIKÇA KARA PROPAGANDALARIN SAYISI ARTACAK"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar" ifadeleriyle The Guardian'a tepki gösterdi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

"Sandık yaklaştıkça bu kara propagandaların ve siyasi hayatımızı etki altına çalışmaya çalışan şebekelerin sayısı artacak. Hiçbirinin zerre kadar değeri ve etkisi yok. Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti ve milletimizin iradesi bu şebekelere gerekli cevabı vermeye devam ediyor.

Onyıllar evvel darbe yaptırarak Türkiye’ye yön verenler, tamamen etkisiz hale geldiler. O nedenle şimdi yayın faaliyeti, analiz ve propoganda gibi kanallar üzerinden etki yaratabileceklerini sanıyorlar. Ucuz yöntemler ve dar kafalı yaklaşımlar dışında oyuncakları kalmadı."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1622278727148109827

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...