Son dakika! AK Parti'den İsrail’in hastane saldırısına sert tepki: İnsanlık dışı, vahşi bir eylem

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika! AK Parti'den İsrail’in hastane saldırısına sert tepki: İnsanlık dışı, vahşi bir eylem

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberine göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne yönelik gerçekleştirdiği saldırıya sert tepki gösterdi. Çelik, "İsrail’in en temel insan haklarını ve uluslararası hukuku yok sayan saldırılarını en güçlü şekilde lanetliyoruz. Bu saldırıların İsrail’in kendini savunma hakkıyla ilgisi yoktur, bu saldırılar Gazze halkını yok etmeyi amaçlayan katliamlardır." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırmasına AK Parti'den sert tepki geldi.

AK Parti Sözücüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'in insanlık dışı saldırısını lanetledi.

Çelik, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"İsrail’in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırısı, insanlık dışı saldırılarına bir yenisini ekleyen vahşi bir eylemdir. İsrail’in en temel insan haklarını ve uluslararası hukuku yok sayan saldırılarını en güçlü şekilde lanetliyoruz. Bu saldırıların İsrail’in kendini savunma hakkıyla ilgisi yoktur, bu saldırılar Gazze halkını yok etmeyi amaçlayan katliamlardır."

"NETANYAHU MASUMLARI HEDEF ALIYOR"

"Netanyahu yönetimi, masum insanların hayatını topluca hedef almaya devam ediyor. Bu yönetim bölge ve dünya barışı için tehdittir.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1719241537572196623

Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ve insanlığı ateşe atan bu vahşi ve tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almadığı sürece bu katliamların parçasıdır."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...