Depremde yerle bir oldu: Adıyaman'da yıkılan Sevim Apartmanı'nın yapı denetim sorumlusu tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremde yerle bir oldu: Adıyaman'da yıkılan Sevim Apartmanı'nın yapı denetim sorumlusu tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen 11 ilden biri olan Adıyaman'da yıkılan Sevim Apartmanı'nın yapı denetim firma sorumlusu, tutuklandı. Yerle bir olan aprtman, 5 kişiye mezar olmuştu.

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, yıkımda deprem kadar payı olan Müteahhit, mühendis ve yapı denetim uzmanları da mercek altına alındı. Bu kapsamda dıyaman'da yıkılan Sevim Apartmanı'nın yapı denetim firma sorumlusu, tutuklandı.

5 KİŞİYE MEZAR OLDU

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan binalara ilişkin soruşturmalar sürüyor.

Soruşturma kapsamında, depremlerde Adıyaman'da yıkılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği Sevim Apartmanı'nın yapı denetim firma sorumlusu Ercan Kılınç, kent merkezinde gözaltına alındı.

Kılınç, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...