Son dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 19.42'de 4.5 büyüklüğüne bir deprem daha meydana geldi.

Son dakika haberi: 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerin ardından bölge halkı yaralarını sarmaya çalışıyor. Binlerce binanın yerle bir olduğu ve binlerce can kaybına neden olan depremlerin ardından Türkiye, adeta 'deprem fırtınası'na tutulurken, bölgeden peş peşe sarsıntı haberleri geliyor.

ADANA 4.5 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; saat 19.42'de merkez üssü Adana'nın Saimbeyli ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde il merkezi ve çevre ilçelerden de hissedildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4.7'LİK DEPREM

Adana depreminden dakikalar önce Kahramanmaraş'ta bir sarsıntı meydana geldi. Saat 19.06'da Göksun ilçesi 4.7 büyüklüğünde deprem ile sallandı. AFAD, depremin yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...