Solüsyonlu tuzağa 25 bin euro kaptırdı

/ Kaynak: CHA
Solüsyonlu tuzağa 25 bin euro kaptırdı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Ellerinde özel bir solüsyonla Euro'ya dönüşebilen kağıtlar bulunduğunu öne süren yabancı uyruklu iki kişi, gözaltına alındı.

Ellerinde özel bir solüsyonla Euro'ya dönüşebilen kağıtlar bulunduğunu öne süren yabancı uyruklu iki kişi, İstanbul'da bir tekstilciyi 25 bin Euro dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Türkiye'ye turist olarak geldikleri belirlenen Gine uyruklu şahıslar, sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. İstanbul'da polise başvuran tekstilci F.S.(38) kendilerini Kamerun uyruklu işadamı olarak tanıtan iki kişi tarafından dolandırıldığı iddiasında bulundu. İşadamı F.S. "Bana ülkelerinden para çıkışı yasak olduğunu bu nedenle yanlarında özel olarak hazırlanmış bir solüsyonla ıslatıldığında paraya dönen kağıtlar bulunduğunu söylediler. Önce inanmadım. Ancak önümde başarılı bir deneme yaptılar. Kağıt parçası 100 Euro'luk banknota döndü. Ellerinde 6 milyon Euro değerinde kağıt bulunduğunu solüsyon almak için para vermem karşılığında bu paranın yüzde 20'sini vereceklerini vaat ettiler." dedi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...