Sokak röportajında devlete 'terörist' demişlerdi! Akıbetleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kuzey Irak'taki hain terör saldırısının ardından Bakırköy'deki bir sokak röportajında skandal sözler sarf eden iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şahıslar cezaevine gönderildi.

Türkiye şehitlerinin acısını yaşarken İstanbul Bakırköy'de ortaya çıkan görüntüler tepki çekmişti. Sosyal medyada yayınlanmak üzere yapılan sokak röportajında devlete hakaret eden 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

2'Sİ TUTUKLANDI

Söz konusu olaya karışan 4 kişiden ikisi hakkında yeni gelişme yaşandı. Bestamin T. ile ona destek olan Sami Yusuf G. sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sokak röportajında devlete 'terörist' demişlerdi! Akıbetleri belli oldu

NE OLMUŞTU?

Dün saat 16.00 sıralarında Bakırköy Özgürlük Meydanı önünde meydana gelen olayda iddiaya göre, vatandaşların terör örgütü propagandası yapıldığına yönelik ihbarı üzerine Bakırköy Güvenlik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler harekete geçmiş, bir YouTube kanalına yayını için röportaj yapan Ahmet Ş., röportaj yaptığı sırada bir kişinin devlet aleyhine konuştuğunu arkadaşının ise ona destek verdiğini ve konuşmayı telefon ile kayda aldıklarını belirtmişti.

Polis ekipleri yerlerini tespit ettikleri şahısları yakalayarak gözaltına almış, devlete hakaret eden Bestamin T. ile ona destek veren Sami Yusuf G. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmişti. 2 şüpheli, nöbetçi savcılık tarafından “Cumhurbaşkanı'na hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Sokak röportajında devlete 'terörist' demişlerdi! Akıbetleri belli oldu 

BAKAN YERLİKAYA GÖZALTINA ALINDIKLARINI DUYURMUŞTU

İçişleri Bakanı Yerlikaya gün içinde söz konusu olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu. Bakan Yerlikaya açıklamasında "Halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, terörü öven, milli ve manevi değerlerimize hakaret edenler hukuk önünde hesap vermeye devam edecek." demişti.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...