Sokak ortasında kanlı cinayet: Boşanma aşamasındaki eşini çocuğunun gözü önünde vurdu

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Konya’da boşanma aşamasında olduğu eşini sokağın ortasında çocuğunun gözü önünde vuran katil zanlısı, kızını alarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede can verdi. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Feci olay Konya’nın Karatay ilçesinde meydana geldi. Sarıyakup Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında Yılmaz G., cadde üzerinde aracı ile seyir halinde olduğu sırada boşanma aşamasındaki eşi 33 yaşındaki Ebru Gürpe ve kızını gördü. Cadde üzerine aracıyla duran Yılmaz G., yanında bulunan tabanca ile eşi Ebru Gürpe‘ye 2 el ateş etti.

Sokak ortasında kanlı cinayet: Boşanma aşamasındaki eşini çocuğunun gözü önünde vurdu

AĞIR YARALANAN KADIN KURTARILAMADI

Kızının yanında eşini vuran Yılmaz G., kızını da alarak geldiği araçla olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Ebru G., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ebru Gürpe burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ise çevrede inceleme yaptı.

Sokak ortasında kanlı cinayet: Boşanma aşamasındaki eşini çocuğunun gözü önünde vurdu

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE VURULDU

Öte yandan, Ebru Gürpe'nin silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kızıyla yürüyen Ebru Gürpe'nin, beyaz bir araçtan inen boşanma aşamasındaki Yılmaz G.’nin silahlı saldırısına uğradığı, zanlının daha sonra kızını da alarak aynı araçla olay yerinden kaçtığı görülüyor. Katil zanlısı Yılmaz G.'nin daha sonra olay yerine yakın bir bölgede polise teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...