Sokak köpekleri dehşet saçtı: 10 koyunu telef etti, 15’ini de yaraladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sokak köpekleri dehşet saçtı: 10 koyunu telef etti, 15’ini de yaraladı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yalova’da başıboş sokak köpekleri sürüsü 10 koyunu telef etti, 15’ini ise yaraladı. Çalıca Köyü muhtarı, çiftçinin 150 bin lira zararı olduğunu açıkladı.

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Çalıca köyünde başıboş sokak köpekleri sürüsü 10 koyunu telef etti, 15’ini ise yaraladı. Çalıca köyünde başıboş sokak hayvanları Ahmet Kibaroğlu’nun ahırına girdi. Köpekler burada küçükbaş hayvanlara saldırarak 10 koyunu telef etti. Ahırdaki 15 koyunu da yaralayan köpekler daha sonra bölgeden uzaklaştı.

ZARAR 150 BİN TL

Çalıca Köyü Muhtarı Zülküf Kaya, çiftçinin 150 bin lira zararı olduğunu söyledi. Kaya, daha önce de başıboş köpeklerin başka bir ahıra girerek yine hayvanları telef ettiğini anlattı. Kaya, konuyla ilgili daha önce de şikayetlerde bulunsalar da bir çözüm bulunamadığını belirterek, “Nerde köpek severler nerde sıcak evinde oturup hayvansever diye geçinenler. Benim köylümün alın teriyle, helal parayla baktığı hayvanlar telef oldu. En az 150 bin zararı var. Sorarım size kim karşılayacak. Burada insanlar bile tehlikede. Ölen bir çocuk da olabilirdi” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...