Sneijder'den Burak açıklaması, 'Önemli olan takım başarısı'

- Güncelleme:
Sneijder'den Burak açıklaması, 'Önemli olan takım başarısı'

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, 3-0 yendikleri Shrewsbury maçının bitiminde, 'Golü ben atmıştım ama Burak'ın ismi söylendi. Önemli olan takımın başarısıdır' dedi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, yeni sezonda ellerinden geleni yapıp başarılı olmak istediklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın İngiltere'de League One ekiplerinden Shrewsbury takımını 3-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Burada hava çok sıcak değil. Hazırlıklar için elverişli bir ortam var. Çalışma yapılan tesislerde çok güzel. Hazırlıklar çok iyi gidiyor." dedi. Karşılaşmada üçüncü golü kendisinin atmasına rağmen Burak Yılmaz'ın isminin söylenmesinin önemli olmadığını ifade eden Sneijder, "Orada golü ben atmıştım ama Burak'ın ismi söylendi. Ancak golü kimin attığı önemli değil. Önemli olan takımın başarısıdır. Yeni sezonda elimizden geleni yapıp başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
FUTBOLCULARA SEVGİ SELİ
Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Sarı-kırmızılı taraftarlar futbolculardan imza alabilmek için adeta yarıştı. Birçok futbolcu da taraftarların forma isteğini kırmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...