Sneijder transferi, hareketlendirdi

- Güncelleme:
Sneijder transferi, hareketlendirdi

GÜNDEM Haberleri

sarı-lacivertliler, "yılan hikâyesine" dönen Belhanda transferi için montpellier Başkanı NicolLin'i 9 milyon euro bonservis bedeline ikna etti. yönetim ikinci bir yıldız için daha girişimlere başladı

G.Saray'ın Sneijder transferini bitirmesi F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler haftalardır kıran kırana süren Belhanda pazarlığında, Montpellier Başkanı Louis Nicollin'i sonunda ikna etti. Hem de 9 milyon euroya! İngiltere'den Arsenal, Liverpool, Everton ve Tottenham'ın, Almanya'dan Borussia Dortmund'un listesinde olan Faslı yıldız için son olarak İnter de devreye girmişti ama işi bitiren F.Bahçe oldu. Belhanda ile günler öncesinden prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertliler, sonunda Nicollin'i de bonservisi 3 taksitte ödeme konusunda ikna edince iş tatlıya bağlandı. F.Bahçe Yönetimi nbsp;bu gelişmeler üzerine Belhanda ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bidirdi. İmzanın ise hafta içinde atılması bekleniyor.


YILDIRIM'DAN UYARI GELDİ
F.Bahçe'nin geçen sezon bonservisi için 60 milyon euro istenen Belhanda için sadece 9 milyon euro ödeyecek olması büyük bir transfer başarısı olarak kabul ediliyor. PSG'nin 20 milyon euro verip alamadığı Belhanda'yı, Avrupa devlerinin elinden kapan F.Bahçe'nin ayrıca savunma hattına takviye yapmak için de çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Elazığ maçını FB TV'de izleyen Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede, "Biz yönetim olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sen ne istediğini söyle yeter" diyerek transfer garantisi verirken, futbolculara da "Biz sözlerimizi tutuyoruz. Sizden de aynısını bekliyoruz. Sahada mücadele etmeyen bedelini ödemeye hazır olsun" sözleriyle uyarıda bulundu.


gt; gt; gt; Bienvenu Zaragoza'Ya
F.Bahçe'nin aylar öncesinde satış listesine koyduğu Henri Bienvenu aradığı kulübü İspanya'da buldu. Elazığ, Sivas ve Rize'nin tekliflerini geri çeviren, Fransa'da St Etienne ve Lille'le anlaşamayan Bienvenu, Levante'yle flörtünün ardından bir başka La Liga ekibi Real Zaragoza ile anlaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...