SMS ile ne kadar ilaç alındığı görülecek

/ Kaynak: AA
SMS ile ne kadar ilaç alındığı görülecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

İlaçta e-reçete uygulamasından sonra yeni bir sistem daha hayata geçirilecek. Online SMS ile artık reçete numaraları cep telefonlarına gelecek.

İlaçta e-reçete uygulamasından sonra yeni bir sistem daha hayata geçirilecek. Online SMS ile artık reçete numaraları cep telefonlarına gelecek. Bir sonraki adım da doktorun kaç tane ilaç yazdığı görülecek. Böylece, SGK'da doktorun yazdığı ilaçla alınan ilaç sayısını kontrol edebilecek. nbsp;SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Amasya'nın Merzifon ilçesinde yapımı tamamlanan 'Sosyal Güvenlik Müdürlüğü' binalarının açılış törenine katıldı. nbsp;Birçok ülkeye bakıldığında sosyal güvenlik reformlarının sıkıntılı geçtiğini kaydeden İlhan; ülkemizdeki duruma değindi. nbsp;Başkan İlhan, ilaçta e-reçete uygulamasından sonra yeni bir sistemi daha hayata geçireceklerini söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...