'Siyasi şantaj yapmak için beni dinlediler'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Siyasi şantaj yapmak için beni dinlediler'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski CHP Antalya Milletvekili Sapan, Antalya'daki yasa dışı dinleme davasında "Siyasi şantaj yapmak için beni dinlediklerini düşünüyorum." dedi.

Antalya'da, aralarında siyasetçi, polis ve kamu görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda kişiyi yasa dışı dinledikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan sanıkların yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada müşteki sıfatıyla dinlenen eski CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, olay tarihinde suç örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle ve sahte isimle dinlendiğini belirtti.

Suç örgütü üyesi olmadığını ve dinlenmek için gösterilen gerekçelerin de gerçeğe uygun olmadığını ifade eden Sapan, "Siyasi şantaj yapmak için beni dinlediklerini düşünüyorum. Beni dinleyerek elde edeceklerini düşündükleri bilgiler doğrultusunda şantaj yapılmak amacıyla dinlendiğim kanaatindeyim." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...